Over Certiforce

Over Certiforce

Certiforce is een organisatie gevestigd in Doetinchem. De organisatie is haar werkzaamheden officieel gestart in 2006. De totstandkoming van Certiforce was een direct gevolg van contacten met de voormalig Minister van Onderwijs, Loek Hermans, over het nut van een certificerende instelling voor het onderwijsveld.

Inmiddels is Certiforce uitgegroeid tot een gerenommeerd partner voor het onderwijsveld als het gaat om training, advies en certificering.

Certiforce wil met haar diensten bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van onderwijs- en opleidingsorganisaties en haar medewerkers.

Certiforce is door het beroepsregister voor leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal onderwijs, leraarregister.nl, geaccrediteerd. Voor docenten geeft dat recht op punten in dit register als u slaagt voor het certificatieschema assessor, het certificatieschema praktijkassessor of het certificatieschema leercoach/SLB.

Onze klanten

  • MBO, HBO, WO
  • EVC aanbieders
  • Leer- werkbedrijven
  • Kenniscentra
  • Primair onderwijs

Waarom Certiforce?

  • Jarenlange kennis en ervaring in het onderwijsveld
  • Samenwerkingsverbanden met NVE, Lerarenregister, Brancheorganisaties
  • Praktijkgerichte en no-nonsense manier van werken
  • Team met betrokken, ervaren en gedreven professionals
  • Gespecialiseerd in maatwerk, uw wensen staan centraal

Wat klanten over ons zeggen

Hanneke Maes
Hanneke MaesOnderwijs en Innovatie Radius College
Het Radius College vindt het beoordelen van een proeve van bekwaamheid waarin kennis, houding en vaardigheden geïntegreerd worden afgenomen een vak apart. Daarom willen wij dat onze docenten gecertificeerd zijn. In dit certificeringstraject heeft het Radius College een betrouwbare partner gevonden in Certiforce. De twee dagen dat Certiforce bij ons aanwezig was maakten zij een deskundige indruk op mij. Kortom: ik ben een tevreden klant die voor de toekomst al afspraken heeft gemaakt met Certiforce om de samenwerking een vervolg te geven.
Ad Vermonden
Ad VermondenLead assessor Fundeon
Door mijn certificering bij Certiforce als EVC assessor heb ik mijn kwaliteit aantoonbaar gemaakt. Dit helpt mij in mijn rol als leadassessor binnen EVC Centra Bouw en Infra, waar ik collega’s ondersteun met mijn kennis.
Netty van der Veen
Netty van der VeenDirecteur Mister Dutch
“Door onze taalassessoren te certificeren tonen we aan dat we grote waarde hechten aan de kwaliteit van onze examinatoren. Certiforce heeft ons hier bewust van gemaakt. Mede dankzij hun persoonlijke benadering hebben onze assessoren de certificering erg positief ervaren’.

Partners

Wil je meer weten over Certiforce?

Neem contact op

Geef een reactie