ISO 9001-certificering

ISO 9001-certificering

Continu verbeteren omdat kwaliteit uw norm is! Met een ISO 9001 certificering laat u zien dat uw organisatie voldoet aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Een certificaat van Certiforce garandeert uw klanten en uw netwerk dat u kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

ISO 9001 is een proces- en systeemgeoriënteerde benadering van kwaliteitsmanagement en continue verbetering. ISO 9001 is de internationaal meest gekende norm voor kwaliteitsmanagement die wordt toegepast door meer dan een half miljoen organisaties wereldwijd. Deze organisaties willen aantonen in staat te zijn om te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de kwaliteitseisen van de eigen organisatie.

De huidige versie van de ISO 9001 norm is ISO 9001:2008. Inmiddels wordt gewerkt aan een nieuwe versie van deze norm ISO 9001:2015. Certiforce houdt deze ontwikkeling nauwlettend in de gaten en zal tijdig maatregelen nemen om met deze nieuwe versie in de pas te lopen.

stock-photo-23584287-red-arrow-and-blue-gears

ISO 9001 model voor (basis)onderwijs

De kwaliteit van een school is veel meer dan de gemiddelde eindtoetsscore. Daarom heeft Certiforce zich toegespitst op ISO 9001 certificering binnen het (basis)onderwijs. (Basis) scholen moeten onderwijs van goede kwaliteit bieden. De Inspectie van het Onderwijs houdt hier toezicht op. Om de ISO 9001 norm makkelijker te kunnen toepassen op het basisonderwijs heeft Certiforce hier een model voor ontwikkeld.

 

Meld je aan bij Certiforce en wij helpen je verder!

Meld je aan

Geef een reactie