Certificering voorbereiden

Certificering voorbereiden

U bent aangemeld voor een certificeringstraject bij Certiforce, waarmee u de eerste stap naar aantoonbare kwaliteit heeft gezet. Om u voor te bereiden op een naderend examen vragen wij u een aantal opdrachten te maken. Deze opdrachten bieden wij aan in onze digitale omgeving. U ontvangt van ons een inlogcode en een wachtwoord en dan kunt u aan de slag.

Alvast weten wat u te wachten staat? Hieronder ziet u de opdrachten die wij digitaal inzetten bij persoonscertificering. Naast de omschrijving van de opdracht ziet u of deze bij uw certificeringstraject wordt ingezet.

Het Examen

U heeft alle voorbereidende opdrachten ingediend en de examendatum nadert. Wij kunnen ons voorstellen dat dit altijd spannend blijft. Daarom vindt u hier informatie over het Examen zodat u weet wat u te wachten staat. Bovendien zult u zich direct op uw gemak voelen bij onze ervaren en mensgerichte examinatoren.

Hieronder ziet u de verschillende examenonderdelen en daarnaast bij welke persoonscertificeringen u deze kan verwachten.

Digitaal portfolio bijhouden

Het examen is achter de rug en u heeft uw persoonscertificaat gehaald. Gefeliciteerd, u bent nu aantoonbaar bevoegd assessor!
Een persoonscertificaat is anders dan een diploma beperkt geldig. Over drie jaar verloopt het certificaat en dient u herexamen te doen om uw certificering te behouden.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid een digitaal portfolio bij te houden. In het digitaal portfolio verzamelt u bewijsstukken van uw werk als assessor. Eens per jaar wordt uw portfolio beoordeeld door een leadassessor en krijgt u feedback zodat u uzelf kunt blijven ontwikkelen.

Het bijhouden van een digitaal portfolio zorgt ook voor een korter en voordeliger hercertificeringstraject.
Voor het digitaal portfolio werken wij samen met de Nationale Assessorenbank.

Geef een reactie